Ontvangt u deze nieuwsbrief in uw ongewenste e-mail box of wordt deze onterecht als spam gemarkeerd? Voeg dan nieuwsbrief@videoland.be toe aan uw lijst met veilige afzenders.
Indien de nieuwsbrief niet correct vertoond wordt, kunt u ook de webversie bekijken.

 
 
 
NIEUWSBRIEF
JUNI 2020 DEEL 2
WWW.VIDEOLAND.BE
 
   

 
 Actie-Komedie   

 
 
TE HUUR VANAF: 01-07-2020
Sonic is een super snelle antropomorfe blauwe egel. De overheid is erop gebrand om Sonic te pakken te krijgen. Sheriff Tom Wachowski, een sheriff uit het klein stadje Green Hills, besluit om af te reizen naar San Francisco om Sonic te helpen in zijn strijd tegen de kwaadaardige Dr. Ivo Robotnik.
 
 
 
TE HUUR VANAF: 26-06-2020
GENRE:  Avontuur, Familiefilm   

De late 1900, tijdens de goudkoorts. Het leven van de hond Buck wordt op zijn kop gezet wanneer hij zijn omgeving van Californië moet verruilen voor de wildernis in Alaska. Als nieuwste lid van de sleebrigade werkt hij zich stilaan op als leider. Ook weet hij zijn eigen plaats in de wereld te vinden.
 
 

 
TE HUUR VANAF: 17-06-2020
GENRE:  Actie   

Heel Gotham wordt overhoop gehaald nadat Roman Sionis, de grootste en meest narcistische schurk van de stad, en zijn toegewijde rechterhand Zsasz een prijs op het hoofd van het jonge meisje Cass hebben gezet. Dit leidt ertoe dat de paden van Harley, Huntress, Black Canary en Renee Montoya elkaar kruisen, waarna dit bijzondere viertal met elkaar zal moeten samenwerken om Roman te verslaan.
 
 

 
TE HUUR VANAF: 01-07-2020
GENRE:  Speelfilm, Thriller   

Dark Waters vertelt het waargebeurde verhaal over de blootlegging van een gruwelijk milieugeheim. Een advocaat, Robert Bilott genaamd, ontdekt een verband tussen een aantal mysterieuze sterfgevallen en chemiebedrijf DuPont, één van de grootste bedrijven ter wereld. Om de waarheid te achterhalen zet hij zowel zijn toekomst als zijn familie en zijn leven op het spel.
 
 

 
TE HUUR VANAF: 01-07-2020
GENRE:  Sci-Fi, Actie   

Beveiligingsbedrijf Rising Spirit Technologies weet met nanotechnologie een overleden soldaat, Ray Garrison genaamd, terug tot leven te wekken. De transfusie heeft van hem een moordmachine gemaakt die niet te stuiten is, uitgerust met verbeterde vermogens, zoals genezing, snelheid en verdraagzaamheid. Ray probeert vervolgens te achterhalen wie hem dit aangedaan heeft en zint op wraak.
 
 

 
 
TE HUUR VANAF: 01-07-2020
GENRE:  Speelfilm   

De cynische journalist Lloyd Vogel (Matthew Rhys) krijgt de opdracht om een profiel te schrijven over de geliefde televisiepersoonlijkheid Fred Rogers (Tom Hanks). Hij aanvaardt deze opdracht met tegenzin. Toch lijkt er een vriendschap te ontstaan, die Lloyd zijn visie op het leven verandert.
 

TE HUUR VANAF: 01-07-2020
GENRE:  Fantasy, Suspense-Horror   

Vijf kersverse gasten komen naar Fantasy Island waar ze, onder het toeziend oog van Mr Roarke, hun grootse fantasie kunnen beleven. Halfbroers Brax en Bradley willen een weekendje 'alles hebben', maar Randall, Elena en Melanie willen een fout of misstand uit het verleden rechtzetten. Maar wanneer hun fantasie uitkomt, blijken er onvoorziene consequenties te zijn waardoor iedere droom ontaardt in een nachtmerrie.
 
 

 
TE HUUR VANAF: 17-06-2020
GENRE:  Speelfilm, Thriller   

Het is 1996 en Richard Jewell werkt als beveiligingsmedewerker op de Olympische spelen in Atlanta. Als hij een bom vindt en de ordediensten waarschuwt, wordt hij in eerste instantie gezien als een held die vele mensenlevens heeft gered. Al snel wordt hij echter zelf als mogelijke verdachte bestempeld en is hij ineens de meest gehate man van de Verenigde Staten.
 
 

 
TE HUUR VANAF: 24-06-2020
GENRE:  Thriller, Rampenfilm   

Als in de nabije toekomst een dodelijke pandemie de wereld drastisch verandert, besluit een Caleb (Casey Affleck) met zijn dochter Rag (Anna Pniowsky) te vluchten naar de bossen. Terwijl hij haar probeert te beschermen tegen de gevaren in deze nieuwe wereld komt hun relatie hevig onder druk te staan.
 
 

 
TE HUUR VANAF: 17-06-2020
GENRE:  Thriller, Speelfilm   

Het waargebeurde verhaal van Katherine Gun, klokkenluidster van de notoire Britse geheime dienst GCHQ. In 2003 laat Gun een geheime memo van de Amerikaanse NSA lekken waarin wordt voorgesteld dat de VS en het Verenigd Koninkrijk extra druk zullen uitoefenen op de twijfelende staten in de VN Veiligheidsraad, om te stemmen vóór de aanstaande invasie van Irak. Door deze actie belandt ze vervolgens op alle voorpagina's en hebben...
 

 
 
TE HUUR VANAF: 19-06-2020
GENRE:  Speelfilm, Komedie   

Duitsland, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Jojo is een rare jongen die wordt opgevoed door een alleenstaande moeder en maar één bondgenoot heeft, zijn denkbeeldige vriend Adolf Hitler. Zijn naïeve patriottisme wordt getest als een jong meisje zijn wereldvisie door elkaar gooit en hem dwingt om zijn grootste angsten onder ogen te zien.
 

 
TE HUUR VANAF: 24-06-2020
GENRE:  Familiefilm   

Indy en haar BFF Olivia zijn net als alle kinderen over de hele wereld gek op slijm. Op Internationale Slijmdag doen ze mee met een wedstrijd om het meest originele slijm te maken. De enige die een enorme hekel heeft aan slijm is Dominicus Duff, de grootste speelgoedbaas van het land. Door slijm verkoopt hij zijn eigen speelgoed niet meer en daarom wil hij al het slijm in de wereld verbieden en in beslag nemen. Lukt het Indy...
 

TE HUUR VANAF: 24-06-2020
GENRE:  Avontuur, Fantasy   

De stad waar Abigail woont is al jaren gesloten vanwege een mysterieuze epidemie. Abby's vader werd weggehaald toen ze nog een kind was en haar is altijd verteld dat hij besmet was. Op een dag ontdekt Abigail dat ze speciale krachten heeft en dat haar stad in werkelijkheid vol magie zit. De epidemie blijkt een grote leugen te zijn van de overheid, om iedereen met magische krachten op te sluiten. Als ze zich realiseert dat haar...
 

 
 
 
The Gentlemen
Misdaad, Komedie
 
1917
Oorlog
 
Charlie's Angels
Actie-Komedie
 
Jumanji: The Next Le...
Avontuur, Komedie
 
21 Bridges
Actie-Thriller
Motherless Brooklyn
Thriller, Misdaad
Black And Blue
Actie-Thriller
Frozen 2
Animatie, Familiefilm
Bombshell
Thriller, Speelfilm
L'immortale
Misdaad