Ontvangt u deze nieuwsbrief in uw ongewenste e-mail box of wordt deze onterecht als spam gemarkeerd? Voeg dan nieuwsbrief@videoland.be toe aan uw lijst met veilige afzenders.
Indien de nieuwsbrief niet correct vertoond wordt, kunt u ook de webversie bekijken.

 
 
 
NIEUWSBRIEF
JULI 2020 DEEL 2
WWW.VIDEOLAND.BE
 
   

 
 Komedie   

 
 
NU TE HUUR
Mel en Mia zijn beste vriendinnen die reeds jarenlang een cosmeticabedrijf leiden. Ondanks hun verschillende persoonlijkheden is het een erg succesvolle zaak. Dan krijgen ze een verleidelijk aanbod van de befaamde Claire Luna.
 
 
 
NU TE HUUR
GENRE:  Suspense-Thriller   

Cecilia zit gevangen in een relatie met een gewelddadige en controlerende wetenschapper. Op een nacht ontvlucht ze haar vriend en weet ze zich, met behulp van haar zus en vriend, te verstoppen. Wanneer haar ex zich van het leven berooft denkt ze haar leven eindelijk te kunnen verder zetten. Tot haar verstand op de proef wordt gesteld wanneer zich een reeks bizarre gebeurtenissen voordoet en de levens van haar naasten in gevaar...
 
 

 
NU TE HUUR
GENRE:  Horror, Suspense-Thriller   

De jonge gouvernante Kate wordt door een man ingehuurd om de zorg over zijn jonge neef Miles en nicht Flora op zich te nemen. In het huis aangekomen ondervindt Kate dat er zich vreemde zaken voordoen en ze is zelfs getuige van spookverschijningen. Maar ook het gedrag van de kinderen is op zijn minst ongewoon te noemen.
 
 

 
GENRE:  Thriller   

Lauren Monroe, een rijzende ster bij het New York District advocatenbureau, ziet haar perfecte leventje aan zich voorbij gaan wanneer haar invloedrijke vader sterft. Tijdens de verdeling van de erfenis ontvangt ze slechts een klein aandeel van het grote geld en komt ze in het bezit van een mysterieuze envelop. De inhoud van die envelop dreigt haar hele leven te ontrafelen en te verwoesten.
 

 
 
TE HUUR VANAF: 24-07-2020
GENRE:  Rampenfilm   

In 2011 veroorzaakt een zware aardbeving in de Stille Oceaan een tsunami aan de kust van Japan. Dit heeft een verwoestende werking op Fukushima en de omgeving. In de kerncentrale Fukushima 1 riskeren een manager en zijn werknemers hun levens om een ramp te voorkomen, wanneer ze ontdekken dat er radioactief materiaal weglekt uit de reactorkern.
 

 
 
NU TE HUUR
GENRE:  Speelfilm   

Emma Woodhouse is een jonge vrouw die toevallig ontdekt dat ze een goede koppelaarster is. Dat bewijst althans het huwelijk dat ze bijwoont tussen de geliefden die ze heeft weten samen te brengen. Ze besluit haar talent te gebruiken om single vrienden aan een lief te helpen. Intussen is er ook voor haar zelf op amoureus vlak iets op til.
 

 
NU TE HUUR
GENRE:  Misdaad, Romantiek   

Queen en Slim gaan met elkaar op een date. Onderweg in de auto worden ze voor een kleine verkeersovertreding door een agent aangehouden. De situatie eindigt in grote mineur waarna Queen en Slim moeten vluchten. Onder de wanhopige en gevaarlijke omstandigheden waarin ze zich bevinden leren Queen en Slim elkaar beter kennen en ontwikkelen ze een diepe band.
 

 
NU TE HUUR
GENRE:  Thriller, Speelfilm   

Dark Waters vertelt het waargebeurde verhaal over de blootlegging van een gruwelijk milieugeheim. Een advocaat, Robert Bilott genaamd, ontdekt een verband tussen een aantal mysterieuze sterfgevallen en chemiebedrijf DuPont, één van de grootste bedrijven ter wereld. Om de waarheid te achterhalen zet hij zowel zijn toekomst als zijn familie en zijn leven op het spel.
 
 

 
 
TE HUUR VANAF: 24-07-2020
GENRE:  Misdaad, Actie   

Een professionele dief heeft een schuld van 40 miljoen dollar. Nu het leven van zijn gezin op het spel staat moet hij nog een laatste opdracht uitvoeren. Een overval op een futuristisch casino hoog in de lucht dat vol zit met 's werelds gevaarlijkste criminelen.
 

 
TE HUUR VANAF: 23-07-2020
GENRE:  Actie, Thriller   

Wanneer de zoon van een succesvolle rechter wordt vermoord door twee politieagenten en het systeem hen vrijlaat, vindt een geharde ervaren rechercheur enkele belastende dossiers over de agenten en de rechter. Samen met een andere rouwende vader speelt hij voor eigen rechter.
 

 
 
 
Sonic
Actie-Komedie
 
Bloodshot
Sci-Fi, Actie
 
Onward
Familiefilm, Animatie
 
Birds Of Prey: And T...
Actie
 
Luce
Speelfilm, Thriller
The Wave
Thriller, Sci-Fi
Dolittle
Avontuur, Familiefilm
Light Of My Life
Thriller, Rampenfilm
Little Women
Speelfilm
Call Of The Wild
Avontuur, Familiefilm