Ontvangt u deze nieuwsbrief in uw ongewenste e-mail box of wordt deze onterecht als spam gemarkeerd? Voeg dan nieuwsbrief@videoland.be toe aan uw lijst met veilige afzenders.
Indien de nieuwsbrief niet correct vertoond wordt, kunt u ook de webversie bekijken.

 
 
 
NIEUWSBRIEF
AUGUSTUS 2020 DEEL 1
WWW.VIDEOLAND.BE
 
   

 
 Thriller   

 
NU TE HUUR
Lauren Monroe, een rijzende ster bij het New York District advocatenbureau, ziet haar perfecte leventje aan zich voorbij gaan wanneer haar invloedrijke vader sterft. Tijdens de verdeling van de erfenis ontvangt ze slechts een klein aandeel van het grote geld en komt ze in het bezit van een mysterieuze envelop. De inhoud van die envelop dreigt haar hele leven te ontrafelen en te verwoesten.
 
 
 
TE HUUR VANAF: 07-08-2020
GENRE:  Thriller   

Oud-marinier Walter Franklin (Nicolas Cage) woont samen met zijn vrouw in een Victoriaans huis op een rustig eiland in de Amerikaanse staat Louisiana. Wanneer Walter midden in de nacht wordt gewekt door een indringer, schiet hij de indringer neer en beschadigt daarbij het hek van het huis. Walter huurt Buddy, een om geld verlegen pasgetrouwde vader, in om zijn hek te repareren. Dan slaat het weer plotseling om in een woeste...
 
 

 
TE HUUR VANAF: 12-08-2020
GENRE:  Misdaad, Thriller   

Kyle en Swin volgen de bevelen op van drugsbaas Frog, die zijn handel in Arkansas heeft uitgerold. Zelf hebben de twee knapen de man nooit ontmoet, al komt hier nu verandering in. Wanneer een deal compleet de mist ingaat staan hun levens op het spel. De enige manier opdat Kyle en Swin hier levend uitkomen is door Frog uit te schakelen en zijn organisatie over te nemen.
 

 
TE HUUR VANAF: 13-08-2020
GENRE:  Actie-Thriller   

Op een afgelegen boerderij gijzelt een nietsontziende overvaller het gezin van een chirurg om hem tot een spoedoperatie op zijn gewonde broer te dwingen. Maar waar hij geen rekening mee heeft gehouden is dat de eveneens aanwezige vader (Bruce Willis), een gepensioneerde zeer ervaren sheriff, zich in de strijd mengt.
 
 

 
 
NU TE HUUR
GENRE:  Actie, Misdaad   

St├ęphane, nog maar net verhuisd van Cherbourg naar Parijs, komt terecht in de anti-criminaliteitsbrigade van Montfermeil in het 93ste arrondissement. Hij ontmoet er Chris en Gwada, zijn nieuwe ploegmaten en twee ervaren agenten. Al snel ontdekt St├ęphane de spanningen tussen de verschillende bendes in de wijk. Wanneer ze tijdens een interventie de controle dreigen te verliezen, filmt een drone hun kleinste daden en acties.
 

TE HUUR VANAF: 12-08-2020
GENRE:  Speelfilm   

A Million Little Pieces is het verhaal over James (Aaron Taylor-Johnson), een drugsverslaafde die continu high door het leven gaat. Hij leeft op het randje van de dood en wordt gedwongen opgenomen in een afkickkliniek. Zoals bij iedere verslaafde moet James allereerst het feit erkennen dat hij verslaafd is en zijn demonen onder ogen komen.
 

 
 
The Invisible Man
Suspense-Thriller
 
Like A Boss
Komedie
 
Money Plane
Misdaad, Actie
 
Dark Waters
Thriller, Speelfilm
 
The Courier
Actie
The Wedding Year
Komedie
Sonic
Actie-Komedie
River Runs Red
Actie, Thriller
The Turning
Horror, Suspense-Thriller
Bloodshot
Sci-Fi, Actie