Ontvangt u deze nieuwsbrief in uw ongewenste e-mail box of wordt deze onterecht als spam gemarkeerd? Voeg dan nieuwsbrief@videoland.be toe aan uw lijst met veilige afzenders.
Indien de nieuwsbrief niet correct vertoond wordt, kunt u ook de webversie bekijken.

 
 
 
NIEUWSBRIEF
MAART DEEL 1
WWW.VIDEOLAND.BE
 
   

 
 Sci-Fi, Suspense-Thriller, Horror   

 
 
TE HUUR VANAF: 17-03-2021
Collega's Dennis (Jamie Dornan) en Steve (Anthony Mackie), werkzaam als paramedici in New Orleans, worden opgeroepen voor een reeks bizarre, gruwelijke ongelukken. Ze schrijven dit toe aan de mysterieuze nieuwe partydrug die ter plaatse is gevonden. Op zich niets wereldschokkends in hun dagelijkse beroep, maar nadat de oudste dochter van Dennis plotseling is verdwenen, stuit Steve op een angstaanjagende waarheid over het vermeende psychedelische middel dat alles wat hij weet over de werkelijkheid, en het verloop van de tijd zelf, zal uitdagen.
 
 
 
TE HUUR VANAF: 11-03-2021
GENRE:  Actie   

Tang Huanting (Jackie Chan) is de oprichter van Vanguard, het beste en meest gerespecteerde beveiliging bureau, met klanten over de hele wereld. Als de Chinese zakenman Qin Guoli in Londen wordt ontvoerd door militanten uit het Midden-Oosten, komen de Vanguard leden direct in actie. Tijdens een spectaculaire wereldwijde achtervolging komen ze er echter achter dat er meer speelt dan alleen de ontvoering. Omar, de gevreesde...
 
 

 
TE HUUR VANAF: 17-03-2021
GENRE:  Komedie, Familiefilm   

Eind 1967. Weesjongen Bruno gaat bij zijn liefhebbende oma (Octavia Spencer) wonen in het plattelandsstadje Demopolis in Alabama. Nadat de jongen en zijn grootmoeder enkele ogenschijnlijk charmante, maar duivelse heksen ontmoeten, nemen ze hun toevlucht in een luxe hotel aan de kust. Helaas komen ze net op het moment dat de Opperheks (Anne Hathaway) haar mede-heksen en handlangers undercover van over de hele wereld heeft laten...
 
 

 
 
NU TE HUUR
GENRE:  Komedie, Misdaad   

De kick van de click, de hype van de like, viraal in een neerwaartse spiraal ... Kurt Kunkle (Stranger Things), een 23 jarige rideshare chauffeur, is zo verslingerd aan digitale aandacht dat hij een duivels plan beraamt. Hij installeert camera's in zijn wagen, pikt nietsvermoedende passagiers op en live-streamt zijn moorden om zoveel mogelijk volgers te verzamelen. Naarmate het succes uitblijft, neemt Kurt zijn toevlucht tot...
 

TE HUUR VANAF: 17-03-2021
GENRE:  Rampenfilm, Avontuur   

Sara (Allison Williams) en haar ex Jackson (Alexander Dreymon) zien elkaar na enige tijd weer terug wanneer ze op een tropisch eiland uitgenodigd worden voor het huwelijk van hun beste vrienden. Wanneer ze als enige passagiers aan boord gaan van een klein vliegtuig, krijgt de piloot plotseling een hartaanval en komen ze terecht in één van de grootste stormen ooit.
 
 

 
TE HUUR VANAF: 10-03-2021
GENRE:  Actie-Thriller   

Wanneer toparcheologe Kate Paxton in Marokko gegijzeld wordt door een terroristische groepering, weigert de lokale ambassadeur, onder druk van de olielobby, nog verder te onderhandelen. Haar man Brad (Gary Dourdan / CSI Las Vegas), een gedecoreerd kapitein bij de US Marines, omzeilt de diplomatie en onderneemt zijn hachelijkste operatie ooit.
 
 

 
 
TE HUUR VANAF: 17-03-2021
GENRE:  Sci-Fi, Suspense-Thriller   

Op zoek naar een oplossing voor haar constante nachtmerries, schrijft de 18-jarige Sarah zich in voor een slaapstudie op de universiteit. Al snel komt ze erachter dat haar dromen realiteit worden. Haar visioenen verergeren en alvorens de wetenschappers kunnen ingrijpen, is Sarah het medium geworden van een angstaanjagende entiteit.
 

TE HUUR VANAF: 10-03-2021
GENRE:  Thriller   

Een meedogenloze zakenvrouw ontvoert jonge vrouwen als onderdeel van een bio-hacking experiment om het verouderingsproces om te keren. Mia wil dit onderzoeken, maar wordt al snel het volgende slachtoffer.
 

 
 
Honest Thief
Actie-Thriller
 
The War With Grandpa
Komedie
 
Casanova's
Romantische komedie
 
After We Collided
Romantiek, Speelfilm
 
Misbehaviour
Speelfilm, Komedie
Antebellum
Mysterie, Thriller
Breach
Sci-Fi, Actie
The Very Excellent M...
Komedie
Archenemy
Actie
Rogue
Avontuur, Actie